Canapele
Oferte canapele
Canapele import
Canapele stofa
Canapele copii

Canapele extensibileIn ziua de azi se gasesc foarte multe canapele extensibile si asta datorita faptului ca pot fi utilizate pentru mai multe lucuri. Pentru camerele mici in care un pat ar ocupa o mare parte din spatiu, o canapea extensibila este solutia ideala.
Si aceste canapele extensibile vin intr-o varietate de modele si culori. Desi indeplinesc si rolul unui pat, designerii s-au gandit la o multime de forme pentru aceste canapele si mereu imbunatatesc atat estetica cat si durabilitatea lor.
Preturile variaza in functie de modelul canapelei si de rezistenta ei la uzura. O canapea extensibila cu saltea din burete se va strica mult mai repede decat o canapea cu saltea cu arcuri, prin urmare va fi si mai ieftina. Oamenii se orienteaza in special catre ceva de durata si tin mai putin cont de estetica.
Pentru achizitionarea unor canapele extensibile mai ieftine, puteti sa le cumparati si direct din fabrica. Astfel, puteti sa va alegeti un model si sa-l redimensionati sau sa-i schimbati tapiteria in functie de gustul dumneavoastra.

Ce spun clientii despre Canapele extensibile

July
Gabi
Mihaela
Clau
Geo
Dana
Stefi
 
Galerie Foto

Canapele 1Canapele 2Canapele 3Canapele 4