Canapele
Oferte canapele
Canapele import
Canapele stofa
Canapele copii

Canapele pieleCanapelele din piele dau un aer clasic dar si stilat unui living. Aceste canapele piele vin intr-o varietate de modele si culori, in conformitate cu cele mai noi tendinte in designul european din domeniul tapiteriei in piele naturala sau imitatie.
Aceste canapele piele combina o estetica aproape perfecta cu confortul si durabilitatea. Mai mult chiar, acestea se imbunatatesc in mod constant cu noi elemente de design in conformitate cu cererile clientilor dar si cu ideile designerilor. In prezent, aceste modele de canapele au ajuns la un nivel inalt de calitate in domeniul mobilierului.
Pe langa faptul ca se potrivesc in aproape orice decor, fiecare model si culoare indica ceva despre posesorul acestora. Sunt canapele contemporane pentru persoane contemporane, din piele neagra sau alba ce confera o eleganta deosebita unei incaperi.
Sunt modele de canapele care prin designul lor se pot adapta diferitelor stiluri, atat intr-un spatiu modern cat si intr-un spatiu conservator. Sunt anumite modele special destinate birourilor sau firmelor, acestea difera si de client pot fi atat canapele clasice cat si canapele moderne.

Ce spun clientii despre Canapele piele

Ana
Cristina
Moni
Cristi
Maria
Dori
Vali
 
Galerie Foto

Canapele 1Canapele 2Canapele 3Canapele 4