Canapele
Oferte canapele
Canapele import
Canapele stofa
Canapele copii

Intretinere canapele din piele


Canapelele din piele sunt foarte des intalnite in designul de interior. Ele se asorteaza foarte bine oricarui interior si reprezinta piesa de rezistenta pentru livingul dumneavoastra. Pentru a avea canapele de piele bine intretinute in timp si cu un aspect deosebit atunci va putem da cateva sfaturi de intretinere a lor.

Daca aveti canapele din piele atunci este bine de stiut ca ele pot fi sterse saptamanal cu o carpa moale de culoare deschisa care sa nu lase pete. La nevoie, puteti folosi si carpa umezita cu apa si sapun lichid pentru a scoate eventualele pete. Pentru curatarea canapele din piele nu trebuie sa folosim materiale care pot zgaria sau taia pielea. Pentru a curata guma de mestecat lipita de piele, puteti folosi cuburi de gheata acoperite de o carpa moale.

Un alt sfat de care trebuie sa tineti seama in intretinere canapele este si acela ca nu ar trebui sa expunem canepelele din piele direct la actiunea razelor soarelor. Razele soarelui pot decolora pielea. Daca aveti in vedere aceste sfaturi, veti avea canapele ca noi o lunga perioada de timp.

Intretinere canapele din piele 1 Intretinere canapele din piele 2 Intretinere canapele din piele 3

 
Galerie Foto

Canapele 1Canapele 2Canapele 3Canapele 4